El guanyador d'"Oh Happy Day", protagonista a "Divendres"

Dilluns, a les 16.35, al magazín presentat per Helena Garcia Melero i Espartac Peran analitzaran la gran final d'"Oh Happy Day" amb un dels guanyadors. Espartac Peran viatja a la bonica població d'Espinelves.

"Divendres" comença setmana posant-nos al dia de tot el que ha passat durant el cap de setmana amb una taula d'actualitat formada per Sebastià Serrano, Salvador Cardús, Francesc-Marc Álvaro, Manel Manchón i Núria Ribó, i moderada per Helena Garcia Melero. Entre altres temes, es debatrà sobre les negociacions entre Junts pel Sí i la CUP per fer president Artur Mas. Aquest cap de setmana, els de la Candidatura, hauran celebrat una assemblea nacional "oberta" per prendre la decisió.

Dissabte l'"Oh Happy Day" celebra la gala final d'aquesta temporada, de la qual sortirà el guanyador del concurs. Se'n parlarà amb els contertulians habituals: Elena Gadel, el mestre Pedro Pardo, Pep Blay, Ana Boadas i Pere Mas. Per fer el moment més cerimoniós, també hi haurà un dels membres de la coral guanyadora perquè expressi que se sent amb la victòria.

Espartac Peran viatja a la bonica població d'Espinelves, municipi de la comarca d'Osona, amb motiu de la Fira de l'Avet, que se celebra del 5 al 13 de desembre. Com sempre, el primer dia se sabrà com parlen els seus vilatans i, entre molts més temes, es tastaran els formatges de la zona i la coca d'Espinelves, amb pinyons, ametlles i cuita al forn de llenya.

tv3.cat/divendres
blogs.tv3.cat/divendres
facebook.com/divendres
twitter.com/divendrestv3

#DivendresperCatalunya

Anar al contingut