"El gran catacrac", a "El crac"

Dilluns, a les 22.35, TV3 estrena l'onzè capítol de la segona temporada d'"El crac", la comèdia d'humor surrealista i irreverent de TV3 produïda per Arriska, en què es barreja realitat i ficció.

Després de tot el que va passar a l'estrena, hi ha molt mala maror entre la companyia. Cap dels actors es parla, però estan obligats a veure's cada dia damunt de l'escenari. A més a més, la Sandra rep una notícia inesperada i el Joel ha de fer front a una situació absolutament delirant, provocada per la Carla que pot acabar molt malament.

La segona temporada

Un any després d'haver desaparegut el dia del seu casament, Joel Joan torna a aparèixer convertit en un home nou... més que nou! Ja no és el Joel d'abans, ara és algú que finalment ha trobat el camí de la pau i l'espiritualitat, algú que ha après a valorar les petites coses de cada dia, algú que ha deixat enrere les mesquineses del seu ego... En definitiva: un home transcendit.

Però quan el Joel es retroba amb la Sandra, el seu antic amor, i un vell arxienemic, Julio Manrique (àlies "el millor actor de Catalunya"), el Joel deixarà tota aquesta "transcendència" de banda i tornarà a ser el crac que tothom coneix.

Juntament amb la Sandra i el Julio, en Joel es posarà sota les ordres d'Àlex Gnocchi, el director teatral de moda, per fer un muntatge transgressor i modern que gira al voltant d'una guerra fratricida al Iemen.

tv3.cat/elcrac

facebook.com/elcractv3

twitter.com/elcractv3

Anar al contingut