El documental "Dead Slow Ahead", seleccionat al South by Southwest

L'"opera prima" de Mauro Herce s'estrenarà als Estats Units al festival South by Southwest. El documental hi arriba després d'una exitosa carrera en què ha estat premiat als festivals de Locarno, Lisboa, Jilhava i Sevilla. És una producció de Nanouk Films, El Viaje Films i Bocalupo Films en coproducció amb TV3.

"Dead Slow Ahead", el primer llargmetratge documental del director de fotografia Mauro Herce, ha estat seleccionat al South by Southwest, que se celebra fins al 19 de març a Austin, la capital de Texas. Participarà en la secció SXGlobal, on es programen films internacionals amb narratives innovadores.

"Dead Slow Ahead" és el retrat d'un viatge revelador i hipnòtic a bord del vaixell de càrrega "Fair Lady". Els mariners que l'habiten estan sobrepassats per un món industrialitzat del qual semblen ser simples engranatges. Pel rodatge del documental, Mauro Herce va navegar durant dos mesos a bord del vaixell de càrrega, de set bodegues, vuit pisos d'alçada, capacitat de 76.000 tones i tripulació majoritàriament filipina.

Fitxa tècnica

Direcció: Mauro Herce Mira
Guió: Mauro Herce i Manuel Muñoz
Producció executiva: Ventura Durall i Jose Alayón
Direcció de fotografia: Mauro Herce Mira
Muntatge: Manuel Muñoz

tv3.cat/coproduccions

Anar al contingut