El director de TV3, Vicent Sanchis, entrevista el president Carles Puigdemont

Demà, 13 de setembre, a partir de les 22.00, Vicent Sanchis, director de TV3, entrevistarà el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. L'entrevista es podrà seguir en directe simultàniament a TV3 i Catalunya Ràdio.

El ple del Parlament de Catalunya ha aprovat aquesta setmana la llei del referèndum d'autodeterminació i la llei de transitorietat jurídica i fundacional de la república. La resposta del Tribunal Constitucional ha estat l'enviament urgent i preferent, a apetició del president espanyol, Mariano Rajoy, de la suspensió cautelar de la convocatòria del referèndum de l'1-O i l'enviament d'advertiments al govern de la Generalitat, a la mesa del Parlament, als 948 alcaldes i a 60 alts càrrecs, entre els quals hi ha els màxims responsables del Mossos d'Esquadra i els directors de mitjans de comunicació públics.

A partir d'aquest moment s'inicia un escenari polític nou amb tot un seguit d'interrogants sobre la celebració del referèndum que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, haurà de respondre en aquesta entrevista que es farà des del claustre gòtic del Palau de la Generalitat. Les respostes, dimecres, 13 de setembre, a partir de les 22.00, a TV3 i Catalunya Ràdio.

A continuació, TV3 emetrà una edició especial del programa "Més 324", amb Xavier Graset.

tv3.cat

catradio.cat