Bernat Juliol, portaveu de l'Abadia de Montserrat; Jordi Borda, adjunt a la direcció de Catalunya Ràdio; Josep Maria Soler, pare abat de Montse…
Bernat Juliol, portaveu de l'Abadia de Montserrat; Jordi Borda, adjunt a la direcció de Catalunya Ràdio; Josep Maria Soler, pare abat de Montserrat, i Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio.

El director de Catalunya Ràdio lliura al pare abat de Montserrat l'arxiu sonor relacionat amb l'abadia

Saül Gordillo ha visitat Montserrat i s'ha entrevistat amb Josep Maria Soler

El director de Catalunya Ràdio i Mitjans Digitals de la CCMA, Saül Gordillo, i l'adjunt a la direcció de l'emissora, Jordi Borda, han visitat avui el pare abat de Montserrat, Josep Maria Soler. Durant la visita, Gordillo ha lliurat a l'abadia una còpia de l'arxiu sonor relacionat amb Montserrat de què disposa Catalunya Ràdio i ha anunciat que ben aviat aquest arxiu estarà disponible en un espai propi a catradio.cat.

En aquest fons s'hi podran trobar entrevistes, reportatges i programes relacionats amb Montserrat emesos a Catalunya Ràdio.

Per la seva banda, des de l'abadia han confirmat que està previst que aquest arxiu es pugui consultar també al web abadiamontserrat.cat.

 

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

 

Anar al contingut