Els participants al concurs Play Gira de Catalunya Ràdio
Els participants al concurs Play Gira de Catalunya Ràdio

El concurs Play Gira proclama Carlos Ribera millor jugador de FIFA 15 de Catalunya

El programa de Catalunya Ràdio "Tot gira" ha viscut aquest cap de setmana les dues semifinals i la final del Play Gira, en què han competit més d'un centenar de jugadors durant tota la temporada.

Carlos Ribera s'ha imposat en la gran final del concurs del magazín esportiu "Tot gira" i s'ha convertit en el millor jugador del popular videojoc de futbol FIFA 15 de Catalunya. Els quatre autors del millors gols virtuals que han participat al concurs Play Gira durant aquesta temporada han jugat dues semifinals, i els dos guanyadors s'han enfrontat a la  final, que s'ha endut l'equip del Brasil. D'aquesta manera, Ribera ha aconseguit el gran premi del programa: una Play Station 4 i un monitor de joc.

Brasil 2 - Madrid 0 ha estat el resultat del partit de la final del Play Gira 2015. Carlos Ribera ha jugat amb el Brasil, i ha superat el Madrid, controlat per Albert Quim. A les semifinals, han caigut Àlex Barrera, amb el Chelsea, i Ian Grau, amb el Borussia de Dortmund.

Els tres enfrontaments han estat narrats pels periodistes esportius Ernest Macià i Ricard Torquemada i comentats pels jugadors professionals de FIFA Marc Arisa i David Blázquez.

Més d'un centenar de "gamers" han competit per arribar a la final del Play Gira durant tota la temporada. La secció ha estat coordinada per Sergi Camps, dins el programa "Tot gira", dirigit i presentat per David Clupés. Aquest espai ha tingut la col·laboració de la Lliga de Videojocs Professional.

 

catradio.cat/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut