El casament de la Mercè i l'Emili, a "La Riera"

Demà, a les 15.50, en el capítol 1513 de "La Riera", la Mercè i l'Emili s'han de casar. Però la Maribel, que ha anat a veure el Bruno a la presó i ara coneix tota la veritat sobre l'assassinat de la Candela, està disposada a aturar el casament.

Avui és el dia del casament entre la Mercè i l'Emili. En Sergi, tocat per les paraules del Robert demanant-li que faci entrar en raó la seva mare, intenta convèncer-la perquè es faci enrere. No se'n surt. A més, en Lluís defensa l'Emili perquè el va salvar de la presó.

Per la seva banda, la Maribel, que necessita enfrontar-se amb el Bruno, el va a veure a la presó. Allà, el noi li explica tota la veritat del que va passar i el xantatge de l'Emili.

Esparverada, la Maribel se'n va cap a l'Ajuntament, disposada a aturar el casament. La cerimònia està a punt de començar. Allà es troba amb el Quiroga, que intenta justificar-se per no haver fet res, tot i que ho sabia tot. La Maribel l'acusa de covard i li assegura que ella no es quedarà de braços plegats. Permetrà que el casament s'acabi celebrant?

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut