El candidat de Podem a les eleccions del 27 de setembre, Albano Dante Fachín, creu que l'única solució a la situació que es viu a Catalunya passa per negociar amb l'Estat

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández, el candidat de Podem ha acusat la llista Junts pel Sí d'enganyar quan posa terminis a la desconnexió amb Espanya

El candidat de Podem a les eleccions del 27 de setembre, Albano Dante Fachín, ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández, que l'única sortida a la situació que es viu a Catalunya passa per negociar amb l'estat espanyol.

Pel candidat de Podem: "S'haurà de negociar amb l'estat espanyol. S'haurà de negociar una sortida  a aquesta situació. Com es farà aquesta negociació? Quan durarà aquesta negociació? Aquesta també és una cosa que ens preocupa."

Fachín ha anat més enllà i ha assegurat que la llista unitària Junts pel Sí menteix quan posa terminis a la desconnexió d'Espanya.

Albano Dante Fachín ha destacat que "escoltava Oriol Junqueras i parlava de que potser en nou mesos la independència es podria tirar en davant. I això a mi em sembla que és un engany. I em embla que és un engany perquè estem davant d'un procés que no serà fàcil, no serà curt, requerirà molt de temps perquè la situació és la que és".

El candidat de Podem també ha qüestionat el caràcter plebiscitari de les eleccions, ja que, segons ell, això fa que hi hagi dos bàndols i els integrants del seu grup no es volen decantar per cap dels dos. A més, ha reconegut que encara busquen candidat de consens entre Podem, Iniciativa i Esquerra Unida, i que els queda poc temps per trobar-lo.

 

L'entrevista sencera amb Albano Dante Fachín la podeu sentir clicant aquí.

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa de dilluns a divendres, de 07.00 a 13.00.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut