El canal Super3 estrena temporada amb moltes novetats

A partir del dimarts 12 de setembre, coincidint amb l'inici del curs escolar, arriben moltes novetats al canal Super3, com noves sèries adreçades a les diferents franges d'edat i noves entregues dels programes de producció pròpia del canal, com "La família del Super3", "El Mic i els seus amics", "Info K", "Una mà de contes", "Dinàmiks", "Fish&Chips", "Rat Rank" o "Kukurota". A més, a l'octubre, els súpers tenen una nova citat amb les activitats i actuacions de la Festa dels Súpers.

El canal Super3 comença la programació a les 6 del matí i acaba a les 21.30, per donar pas al 33.


Les sèries
Aquesta tardor arriben quatre noves sèries al canal Super3: "Noddy, un detectiu al País de les Joguines", "Pat, el gos", "Pirata i Capitano" i "El Zack i el Quack". I també s'estrenaran capítols nous de la coproducció de TV3 "Misha, la gata violeta", de "Súper 4", d'"El detectiu Conan", de "Pat, el carter: serveis d'entregues especial", d'"Els germans Kratt" i de "Salve, rei Julien!"


Els programes
Els programes de producció pròpia continuaran tenint molta presència a la graella de tardor del canal Super3, amb l'estrena de noves entregues a partir del setembre. No faltaran a la seva cita habitual espais com "La família del Super3", "El Mic i els seus amics", "Info K", "Una mà de contes", "Dinàmiks", "Rat Rank", "Fish&Chips" o "Kukurota".

El web i les apps del Super3
La proposta digital del Super3 continuarà oferint els programes de producció pròpia, i la major part de les sèries, a través dels seus serveis de vídeo a la carta. En concret, a través del web super3.cat, de l'app per a mòbils i tauletes Super3 i del recentment estrenat servei Hbbtv per a televisors intel·ligents (SmartTV o televisors connectats a internet). I en el context de la Festa dels Súpers, el web del Super3 tornarà a ser un referent i una eina imprescindible per poder aprofitar al màxim el pas per la Festa, ja que s'hi podrà trobar tota la informació. El web del Super3 continuarà sent el lloc on els súpers resolen les accions de participació del canal Super3. Tots els concursos, votacions i enviaments de fotos i vídeos passaran pel web del Super3.

La Festa dels Súpers: "Tenim el poder"
La Festa dels Súpers arriba a la 21a edició el 21 i 22 d'octubre a l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc de Barcelona. La història de la Festa girarà al voltant de valors com la sostenibilitat del planeta i la importància de poder comptar amb els que tens a prop. Sota el títol de "Tenim el poder", la Nenúfar i la Matoll posaran a prova els seus suposats poders màgics per salvar el planeta amb l'ajuda dels súpers de les malvades mans del Senyor Pla i el Rick. La Festa es transmetrà en directe pel canal Super3 en una cobertura televisiva que, protagonitzada per totes les cares del canal, farà un seguiment exhaustiu de l'esdeveniment. Connexions i programes en directe, que inclouran, diumenge al matí, la transmissió de l'espectacle final que tradicionalment congrega milers de súpers a l'Estadi Olímpic de Montjuïc. Durant tot el cap de setmana, el recinte de la Festa s'omplirà de més de 150 activitats. A més, hi haurà espectacles per gaudir en família que tindran com a punt culminant l'actuació de la família del Super3 sobre l'escenari de l'Estadi Olímpic.

Nou disc i primer llibre de la família del Super3

Els dies abans de la Festa dels Súpers sortiran al mercat dos llançaments molt especials. Per un costat, un nou disc de la família en què en 6Q, la Nenúfar, la Matoll, la Pati Pla, en Fluski i tota la resta canten fins a deu cançons noves compostes per Marc Parrot. "Tenim el poder" serà la cançó de llançament –que donarà títol al disc i a la Festa- al voltant de la sostenibilitat, mentre que la resta de cançons tractaran temes com els hàbits alimentaris, els valors de l'amistat o de creure en un mateix. D'altra banda, també els dies previs a la Festa, sortirà al mercat el primer llibre de la família del Super3. Es tracta del "Diari secret de la Nenúfar i la Matoll", una proposta que convida els súpers a fer moltes activitats manuals, que fa reflexionar sobre les coses que ens agraden i les que no, i que conté també pinzellades sobre valors emocionals de la vida en família. El llibre estarà protagonitzat per tota la família i oferirà una mirada divertida del món per part de la Nenúfar i la Matoll.

Superactivitats
Gratuïtes, amb el carnet del Super3 A més de la Festa, els súpers poden fer més de 200 activitats gratuïtes amb el carnet del Super3. Aquesta tardor, podran assistir als espectacles del Centre Cultural Terrassa, passar diumenges en família a la Tavella, a Cànoves i Samalús, visitar la
Casa de les Punxes a Barcelona, el Terracotta Museu a la Bisbal d'Empordà, i el Centre d'Observació de l'Univers d'Àger. També podran fer una excursió marítima amb una embarcació pirata a Barcelona o iniciar-se en el món de la dansa o de l'esgrima, entre d'altres. A banda d'aquestes novetats, els súpers podran continuar fent moltes altres activitats, com descens en caiac, circuits d'aventura als arbres, ràfting, cinema...


Supercapdesetmana
D'altra banda, tots els súpers podran gaudir dels Supercapdesetmana al Zoo de Barcelona o al Natupark, o participar en accions solidàries com "La Gran Festa del Cor".


Geolocalització de les superactivitats
Totes les superactivitats es podran consultar, també, des de qualsevol dispositiu mòbil i saber quines activitats gratuïtes, de les que es poden fer amb el carnet de súper, són més a prop. Així mateix, tots els súpers poden participar en els concursos del Super3 a través de tauletes i mòbils, allà on siguin.

super3.cat

Anar al contingut