Divendres, Catalunya Música transmetrà el concert inaugural de la temporada 2016-17 de l'Orquestra Filharmònica de Londres des del Royal Festival Hall

El 23 de setembre, a les 20.30 h.

El divendres 23 de setembre, a les 20.30 h, Catalunya Música oferirà en directe el concert de la violinista Nicola Benedetti i l'Orquestra Filharmònica de Londres dirigida per Vladimir Jurowski, des del Royal Festival Hall de la capital britànica. Interpretaran obres de Claude Debussy, Karol Szymanowski i Béla Bártok. És el concert inaugural de la temporada 2016-17 de l'orquestra anglesa. Els comentaris de la transmissió els farà Xavier Chavarria.

La temporada de concerts de la Filharmònica de Londres s'inaugura el 23 de setembre amb una convidada de luxe: la violinista escocesa de 29 anys Nicola Benedetti, que està fascinant la crítica i el públic amb la seva fantàstica tècnica interpretativa i la seva enorme capacitat de connectar amb el públic i de ben segur que enlluernarà l'audiència del Royal Albert Hall amb la seva interpretació dels dos Concerts per a violí del compositor contemporani polonès Karol Szymanowski. Completarà la vetllada el cèlebre "Preludi a la migdiada d'un faune", que Claude Debussy va compondre entre el 1892 i el 1894, i la suite del ballet "El mandarí meravellós" del compositor hongarès Béla Bartók, una obra per a gran orquestra i d'enorme potència sonora que continua exercint una especial fascinació sobre tots els qui l'escolten.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

 

Anar al contingut