Dijous, Catalunya Música transmetrà en directe el concert de Gli Incogniti del 6è Festival de Música Antiga dels Pirineus

El dijous 21 de juliol, a les deu del vespre.

El dijous 21 de juliol, a les deu del vespre, Catalunya Música connectarà amb l'hotel El Castell de Castellciutat (La Seu d'Urgell) per transmetre el concert "False consonances of melancholy" de Gli Incogniti que dirigeix la violinista Amandine Beyer, amb obres de Henry Purcell i Nicola Matteis. És un dels concerts més destacats del 6è Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP).

Els comentaris de la transmissió els farà Joan Vives.

En la seva sisena edició el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ha aconseguit aquest any una xifra rècord de 28 municipis participants, amb un programa ambiciós tant pel que fa al nombre de poblacions que abraça, com a nivell artístic de les formacions musicals. Amb  43 actuacions, que transcorreran arreu del Pirineu de Catalunya, Andorra i Catalunya Nord, el FeMAP és el festival de música antiga de major magnitud de tot Europa.

El proper 21 de juliol Catalunya Música transmetrà en directe el primer dels tres concerts que el Gli Incogniti, que dirigeix la virtuosa violinista Amandine Beyer, oferirà dins del FeMAP on interpretarà obres de Henry Purcell i Nicola Matteis. Fundat el 2006, s'ha convertit en un grup de referència en la interpretació amb criteris històrics i està molt interessat en difondre els repertoris més desconeguts.

Per això ha fet primeres gravacions mundials d'obres de Nicola Matteis, Johan Rosenmüller i Antonio Vivaldi, però també s'interessa en divulgar les composicions més conegudes de l'època barroca. Gli Incogniti ha fet concerts a Europa, Àsia i Amèrica i les seves nombroses gravacions discogràfiques han aconseguit el suport unànime de la crítica internacional, aconseguint premis de tant prestigi com el Diapason d'Or, el Choc de Clásica i el Premi de la crítica discogràfica alemanya.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

 

Anar al contingut