Descobreix "Com som" els catalans, a TV3

El dissabte 31 de gener, a partir de les 22.00, s'estrena "Com som", el nou programa de TV3 en què els participants hauran d'encertar com són els seus conciutadans. Un concurs divertit, amb debat, dades, polèmica, emoció i humor. Un espai on, amb l'ajuda d'experts i famosos, s'intentarà descobrir quina classe de gent som els catalans i les catalanes.

Quin percentatge de catalans i catalanes fan l'amor amb el llum apagat? Quin percentatge de catalans i catalanes han visitat la Moreneta a Montserrat? Qui s'estimen més, el catalans: Cristiano Ronaldo o José Ignacio Wert?  La resposta a aquestes i moltes altres qüestions es resoldran, cada dissabte, després del "TN vespre".

"Com som" és el nou concurs setmanal presentat per Toni Clapés, en el seu retorn a TV3, on es jugarà a conèixer millor els ciutadans de Catalunya i a descobrir la seva posició sobre temes diversos que van des de la política o l'actualitat a les coses més quotidianes o absurdes. A "Com som" competeixen dos equips de quatre persones, capitanejats per Màbel Martí i Xavier Graset. 

Més enllà del concurs, "Com som" és sobretot un espai desacomplexat i distès, on a més de les preguntes i respostes hi haurà vídeos amb opinions de la gent del carrer, jocs, molt humor¿ L'actor i còmic Pep Plaza hi tindrà una secció fixa i cada setmana visitaran el programa convidats, com ara humoristes, mags o monologuistes.

"Com som" és també el retorn a la televisió de Toni Clapés, conductor de l'espai "Versió RAC1". L'any passat, Clapés va celebrar els seus 30 anys com a professional radiofònic. En el "Com som", Toni Clapés estarà acompanyat cada setmana per dues cares molt conegudes pels espectadors de TV3, Màbel Martí ("El club", "La salut al cistell") i Xavier Graset, conductor de l'espai "L'Oracle" de Catalunya Ràdio i actor teatral amb l'obra "Sobre els danys del tabac i les ostres" de Txèkhov. 

tv3.cat/com-som

facebook.com/comsomtv3

twitter.com/@comsomtv3

#Com SomTV3

Vols veure el plató de "Com som"?

Anar al contingut