"El suplement" a Girona
"El suplement" a Girona

Demà, "El suplement", amb Ricard Ustrell, en directe des de Girona per animar l'afició i l'equip de la ciutat que podria a convertir-se demà en equip de Primera Divisió

El programa comptarà, entre d'altres, amb la participació de l'exalcalde de la ciutat, Joaquim Nadal; l'exconsellera, Marina Geli; el president del Girona FC, Delfí Geli, o el músic de Sopa de Cabra, Josep Thió

Dissabte, 18 de juny, "El suplement" de Catalunya Ràdio     començarà repassant les notícies del dia i, a les nou, Ricard Ustrell passejarà amb el que va ser alcalde de Girona durant 23 anys, Joaquim Nadal, pel Call Jueu.

Al "Tapias variades", Pere Tapias parlarà de la vedella amb Pep Nogué i Sergi Ballús, xef i responsable del restaurant Occi.  A les deu i encapçalats pel cronista esportiu Eduard Solà, es parlarà del partit del Girona contra l'Osasuna amb  Lluís Falgás periodista gironí, Josep Maria Fonalleres, escriptor gironí i Vanesa Monterubio, presidenta de la penya Vallcanera de Sils.

A les onze, als "Quatre gats" Ricard Ustrell descobrirà Girona amb el director de teatre i escriptor  Joan Ollé: tots dos aniran a la llibreria 22 o al Celler de Can Roca amb els germans Roca, segon millor restaurant del món, segons la classificació que es va fer pública durant la matinada del dimarts.

A partir de les dotze, "El Suplement" s'instal·larà a la Plaça del Vi, davant l'Ajuntament amb en Xuriguera, en Faixedas, i l'afició del Girona FC. Ricard Ustrell parlarà amb un dels seus seguidors, Fran Lara, que també és portaveu de la Penya Immortal de d'aquest club.

Després, el programa coneixerà la ciutat a través de gironins destacats en diversos àmbits com la metgessa i exconsellera de la Generalitat, Marina Geli, el músic Josep Thió o el periodista i escriptor, Rafel Nadal.

Mes tard, "El suplement" connectarà amb el Sónar de Dia, a la Fira de Montjuïc de Barcelona. Des d'allà es descobrirà el vessant més tecnològic de Jofre Bardají  i Adan Garriga explicarà una nova tecnologia 3D aplicada al so. A dos quarts d'una Ricard Ustrell entrevistarà el president del Girona FC, Delfí Geli. A més, descobrirà per què "Girona enamora" amb Patri Jordan, una gironina molt popular a les xarxes socials gràcies als seus vídeos sobre esport, vida saludable i trucs de bellesa.

A partir de la una actuació en directe dels empordanesos The Gruixut's, que han interpretat el nou himne del Girona FC i, després, el programa farà un tast d'alguns dels vins de la DO Empordà amb Anna Vicens, presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers. A més, Ricard Ustrell i Josep Maria Bunyol, un dels experts en cinema del programa, han fet una visita pel Museu del Cinema de Girona acompanyats del seu director, Jordi Pons. Explicaran la seva experiència.   

El programa acabarà amb l'Effah Kingsford, més conegut a Girona com en Sisplau, pels seus càntics per animar la grada de Montilivi.

"El suplement", el magazín d'actualitat del cap de setmana, s'emet dissabtes i diumenges de les vuit del matí a les dues del migdia.

 

Catradio.cat/suplement

Facebook.com/elsuplement

Twitter.com/elsuplement

 

Anar al contingut