"Estat de Gràcia" amb "Priscilla"
"Estat de Gràcia" amb "Priscilla"

Demà, dijous, "Estat de Gràcia", amb Roger de Gràcia, en directe des del Teatre Tívoli per impregnar-se de l'esperit desacomplexat de "Priscilla"

Roger de Gràcia entrevista els principals protagonistes d'aquest musical. El programa serà obert als oients que ho desitgin i se sortejaran 50 entrades dobles per a la sessió d'aquell vespre

Demà, dijous 10 de novembre, "Estat de Gràcia" analitzarà demà sobre el terreny l'èxit de "Priscilla" i el que suposa un musical com aquest.

Per això, Roger de Gràcia entrevistarà els membres de la direcció de l'espectacle i també els seus principals intèrprets. També es podrà veure l'escena final amb els tres protagonistes acompanyats pel director musical de l'obra,  Joan Miquel Pérez,  al piano

Durant el programa també hi intervindran el periodista Iu Forn, i els humoristes Carles Xuriguera i Rafael Faixedas. A més, Roger de Gràcia parlarà amb Francesc Mauri i José Luis Gallego sobre meteorologia. Després hi haurà la secció "El papa zombi", amb Guillamino, i la secció "Músiques contra la dictadura", amb Montse Virgili.

L'entrada és lliure, de quatre de la tarda a set del vespre, hi podran assistir tots els oients que ho desitgin i que ho permeti l'aforament del teatre. Entre ells se sortejaran 50 entrades dobles per a la sessió de la nit.

El musical "Priscilla" està basat en una pel·lícula guanyadora de l'Oscar, i narra les divertides experiències de tres artistes "drag queens" que travessen el desert australià a bord de l'atrotinat autobús que dóna nom al musical, i representen el seu atrevit espectacle en un viatge a la recerca de l'amor i de l'amistat. Amb els grans èxits de la música disco, des Tina Turner fins a Madonna, la seva banda sonora és la més ballada de tota la història.

"Priscilla" es representa a Espanya amb la posada en escena original amb la qual es va estrenar a Londres, incloent 40 artistes en escena, 500 vestits extraordinaris, 200 perruques delirants, un autobús real totalment robotitzat, al costat de la tècnica teatral més complexa i sofisticada, i ofereix un espectacle total per a una experiència feliç i inoblidable.

Guanyador de premis Oscar, Tony i Olivier, i triat com el millor musical 2015 a Espanya pels Premis Broadway World, "Priscilla" ja ha estat vista per més de 3 milions i mig d'espectadors a Broadway, Londres, Sydney, Estocolm, Toronto, Itàlia, Buenos Aires i Madrid, on ha ofert 511 representacions i estat aclamat per més de 400.000 espectadors.

Els oients que volen anar a veure el programa en directe ho poden fer sense cap reserva prèvia; només cal que vagin al Teatre Tívoli, al carrer de Casp, número 8, de Barcelona.

"Estat de Gràcia" s'emet cada dia, de dilluns a divendres, de quatre de la tarda a set del vespre.

 

catradio.cat/EstatDeGracia

facebook.com/estatdegracia

twitter.com/estatdegracia

 

Anar al contingut