De la majoria absoluta a la fi del bipartidisme, a "Polònia, la paròdia de la dècada"

Demà, a les 21.55, l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler, oferirà un nou capítol de "Polònia, la paròdia de la dècada", l'edició especial en què es recorden els millors moments dels 10 anys del programa. Una dècada és molt de temps, i per això aquests espais, presentats pel mateix Toni Soler, posaran els esquetxos en context fent servir les notícies reals dels informatius.

El sisè capítol de "Polònia, la paròdia de la dècada" estarà dedicat a repassar la majoria absoluta del PP, amb Mariano Rajoy (Queco Novell) de president i la posterior fi del bipartidisme amb l'arribada de Podem i Ciutadans a la política espanyola.

Entre molts altres bons instants, es recordarà el moment en què Rajoy va aconseguir la majoria absoluta, el 2011, protagonitzant "Rajoy beauty", la seva cuina dels pressupostos a l'estil Arguiñano o el clàssic "Bienvenido, Mr. Defraudador".

També es podran tornar a veure grans moments protagonitzats pels ministres del govern del PP, des del Doctor Wert (David Olivares) i el seu minijo, fins a Gallardón (Bruno Oro) i la seva dimissió precipitada, passant per Fernández Díaz (Cesc Casanovas) i el seu àngel Marcelo (Marc Rodríguez).

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/show/polonia

Anar al contingut