Concert Delicatessen: Monk Parker i Invisible Harvey, en exclusiva per als oients d'iCat.cat

Es farà el dimecres, 25 de maig, a les 20.00, a l'Antiga Fàbrica Damm.

El programa "DeliCatessen" d'iCat.cat presenta un nou Concert Delicatessen amb el nord-americà Monk Parker i el català Invisible Harvey com a protagonistes. Un concert doble a l'Antiga Fàbrica Damm per als oients d'iCat que combina la música d'arrels melancòlica de Monk Parker amb el nou projecte de pop brillant del català Dimas Rodríguez sota el nom d'Invisible Harvey.

Monk Parker, el nou projecte del músic Parker Noon, presentarà el seu primer treball amb aquest nom. Un disc amb música nord-americana d'arrels, de to melancòlic, que circula entre la foscor i la llum, però amb la mirada posada en el futur.

Abans de Parker, passarà per l'escenari de la Fàbrica Damm Invisible Harvey. És el nou projecte de Dimas Rodríguez en solitari, que forma part de La Banda Municipal del Polo Norte i és també guionista de televisió i director de cine.

El seu primer disc com a Invisible Harvey ha enamorat crítica i públic amb un pop sucós, irònic i surrealista capturat en un grapat de cançons que són petites històries.

El programa "Delicatessen" és un dels més veterans d'iCat.cat. Cada vespre, a les 8, de dilluns a divendres, Albert Puig segueix obrint la capsa de la seva particular selecció musical per descobrir a l'audiència cançons imprescindibles.

El concert és gratuït per als oients d'iCat que ho demanin a l'apartat d'Experiències, del web d'iCat.cat.

 

 

   Monk Parker i Invisible Harvey

Dimecres 25 maig 2016
Antiga Fàbrica Estrella Damm, 20.00
c/ Rosselló, 515, Barcelona

 

 

 

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Anar al contingut