Ciutadans denuncia pressions de la Generalitat a docents perquè cedeixin locals pel 9-N

   Albert Rivera, president de Ciutadans, ha dit al programa L'oracle de  Catalunya Ràdio, amb Xavier Graset, que: "hi ha professors d'institut que estan denunciant que no s'atreveixen a posar per escrit una ordre de la conselleria i que el que estan fent són trucades o posar e-mails. Escolti'm, si vostè està tan segur que el que fa és legal i que no té cap problema, faci un decret, convoqui o faci una ordre de la conselleria donant instruccions. Ara, ara trucades, pressions, e-mails, això no és una forma d'actuar en una democràcia amb uns servidors públics que són de tots."
 
D'altra banda, Albert Rivera ha anunciat que es vol reunir amb UPyD per explorar la possibilitat d'anar junts a unes eleccions. Segons Rivera: "jo demanaré una reunió per parlar d'això, clarament i políticament, no només tècnicament. És a dir, hi haurà llista única en generals, autonòmiques i municipals? Sí o no? Aquesta és la gran pregunta que es fa molta gent. Hi estiguis o no d'acord. I nosaltres creiem que hem d'anar en una llista única d'entrada i estem analitzant si hi ha inconvenients, si UPyD creu que no, per què, i si ho creiem nosaltres."    
 
Rivera ha fet tertúlia amb Lola García, directora adjunta de La Vanguardia; Carles Duarte, president del CoNCA, i Pere Cullell, periodista.
 
Si voleu escoltar la tertúlia íntegrament, podeu anar aquí.
 
 
L'oracle es fa de dilluns a divendres de les tres a les quatre de la tarda.
 
Catradio.cat/oracle
Facebook.com/loraclecatradio
Twitter.com/oraclecatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut