Catalunya Ràdio i Catalunya Informació faran el seguiment del Fòrum Gastronòmic de Girona

A partir d'aquest divendres, 20 de febrer, i durant sis dies, els Serveis Informatius de Catalunya Ràdio connectaran en directe amb el Fòrum Gastronòmic. Els principals programes de l'emissora faran entrevistes als protagonistes del certamen

Els Serveis Informatius de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació faran el seguiment de la desena edició del Fòrum Gastronòmic de Girona, que se celebra entre els dies 21 i 25 de febrer, i que reunirà els millors cuiners i joves talents dels fogons per compartir informació sobre tendències, conceptes i tecnologies aplicades a la gastronomia.
A partir de demà divendres, 20 de febrer, i mentre duri el certamen, els butlletins informatius de l'emissora es faran ressò dels actes i les conferències més rellevants, i els programes de la casa entrevistaran els protagonistes d'aquest fòrum internacional. En parlaran àmpliament els programes de referència de l'emissora, com El matí de Catalunya Ràdio, Problemes domèstics, Hem de parlar i L'ofici de viure. També se'n farà ressò, en forma de concurs, el programa Suc de coco. El cap de setmana, el programa El Suplement també desplaçarà una unitat mòbil al certamen. Aquest dissabte, a més, el programa gastronòmic de referència de Catalunya Ràdio, Tàpias variades, dedicarà l'edició al fòrum gironí, de 9 a 10 del matí.
El cap de setmana, el Fòrum Gastronòmic de Girona s'adreçarà sobretot als gurmets i, a partir de dilluns, centrarà l'atenció en els professionals del sector: cuiners, restauradors, sommeliers i enòlegs, entre d'altres. La delegació territorial de Catalunya Ràdio a Girona tindrà un pes rellevant en el cobriment de l'actualitat que hi hagi a l'entorn del certamen.
Dins del Fòrum, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals presentarà dimarts, 24 de febrer, a l'Auditori del Palau de Congressos de Girona, el portal de gastronomia Clubdecuines.cat, que permet consultar les receptes de cuina dels programes de Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya.

Anar al contingut