Rècord històric d'audiència a internet a Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio fa rècord històric d'audiència d'internet amb 3,5 milions d'usuaris únics a l'octubre

El portal web de Catalunya Ràdio arriba a la xifra rècord de gairebé 3 milions i mig d'usuaris únics durant el mes d'octubre. Aquest resultat suposa un increment del 426% respecte al setembre.

Catalunya Ràdio continua guanyant audiència digital i ha tancat l'octubre amb 3.452.500 usuaris únics. A aquesta xifra, s'hi sumen els 13 milions de pàgines vistes al web, que tenen un increment del 383,7% respecte al setembre.

La demanda d'informació per part dels ciutadans, amb motiu de la situació política que es viu a Catalunya, ha estat un factor decisiu en aquest creixement. L'emissora ha dedicat una àmplia programació especial de servei públic per seguir els esdeveniments que han marcat l'actualitat informativa durant el referèndum del diumenge 1 d'octubre, la manifestació per la llibertat de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez del dissabte 21 i la proclamació de la República Catalana del divendres 27 al Parlament de Catalunya.

Pel que fa al consum d'àudio a l'octubre, ha arribat als 606.000 usuaris únics en directe, mentre que a la carta ha obtingut 1,3 milions reproduccions. També ha  augmentat el consum de l'app de Catalunya Ràdio, amb 149.233 usuaris únics, una dada que suposa un 44,23% més en relació amb el setembre passat.

Els àudios més escoltats a l'octubre són del programa "El matí de Catalunya Ràdio", amb declaracions de Pep Guardiola entrevistat per Mònica Terribas, i de la secció "APM?", amb la conversa d'Ana Rosa Quintana i Vicent Sanchis. I també l'entrevista de Xantal Llavina als economistes Santiago Niño-Becerra i Oriol Amat a "Revolució 4.0".

Aquestes dades s'afegeixen a les de l'últim Baròmetre d'Opinió Pública del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), que confirmen que Catalunya Ràdio és l'emissora que més creix a l'hora d'informar-se per part dels usuaris. Un 33,6% d'enquestats trien Catalunya Ràdio i Catalunya Informació per escoltar els espais informatius, una xifra que indica un increment de gairebé 7 punts respecte de l'anterior baròmetre.

 

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

 

Anar al contingut