Catalunya Ràdio celebra els 35 anys amb una jornada de portes obertes

El dijous 21 de juny, Catalunya Ràdio obre les portes perquè tots els oients que vulguin puguin fer una visita a les instal·lacions del grup d'emissores de Catalunya Ràdio, a l'avinguda Diagonal, 614, de Barcelona.

Per al públic que hi estigui interessat, encara hi ha disponibles invitacions dobles, que es poden aconseguir al web de Catalunya Ràdio.

Catalunya Ràdio va començar les seves emissions el dia 20 de juny de 1983 i enguany celebra el seu 35è aniversari. És per això que el dijous 21 de juny, els oients podran visitar les instal·lacions de la ràdio pública i nacional de Catalunya a la Diagonal 614, de Barcelona, en una jornada de portes obertes que els permetrà conèixer la ràdio per dins.

Durant la visita, els grups d'oients podran conèixer la història de Catalunya Ràdio, veure les redaccions d'alguns departaments (Informatius, Cultura o Esports) i programes i els diferents estudis de gravació de les diferents emissores, observar com funciona el control central que coordina les connexions externes, saber com es fan les promocions i la publicitat dels programes o veure l'equipament tècnic d'una unitat mòbil. Els grups de visitants també podran assistir de públic a l'estudi 1 per viure en directe l'emissió dels programes i fer-se una foto de grup amb algunes de les principals veus de l'antena.

Les invitacions són dobles i es poden aconseguir al web de Catalunya Ràdio. Les visites, que duraran 50 minuts, començaran a les deu del matí i acabaran a les vuit del vespre i en cada franja horària hi tindran accés vuit invitacions dobles. Per demanar-les, només cal escollir el torn que vagi millor i respondre a la pregunta. Les invitacions es donaran seguint l'ordre estricte de sol·licituds. Es confirmaran per correu electrònic només a les persones que hagin aconseguit la invitació.  

 

catradio.cat

 

Anar al contingut