Catalunya Música transmet un concert de Marie-Nicole Lemieux i l'Orquestra Nacional de França

El concert s'oferirà aquest dijous al vespre des del Teatre dels Camps Elisis de París.

Aquest dijous, 18 de novembre, a les vuit del vespre, Catalunya Música connectarà amb el Teatre dels Camps Elisis de París per oferir la transmissió del concert de la contralt Marie-Nicole Lemieux i l'Orquestra Nacional de França, dirigida per Fabien Gabel. Interpretaran obres de Luigi Cherubini, Ambroise Thomas, Jules Massenet i Camille Saint-Saëns, entre d'altres. Els comentaris de la transmissió els farà Xavier Chavarria.

El Teatre dels Camps Elisis de París és sens dubte una de les sales de més bellesa de la capital francesa i acull cada any una programació estable d'òperes i concerts que reuneixen uns tres-cents mil espectadors anuals.

Aquest dijous podrem sentir un concert de cançons i obres orquestrals de compositors francesos del segle dinou, a càrrec de l'Orquestra Nacional de França, que és la formació resident del teatre des de la seva creació.

Si voleu més informació de tota la temporada de concerts del Teatre dels Camps Elisis de París, cliqueu el web http://www.theatrechampselysees.fr/.

catmusica.cat
catradio.cat

Anar al contingut