Acadèmia Internacional de Música de Solsona
Dimecres, a les 22.00

Catalunya Música ofereix en directe el concert inaugural del Festival AIMS des de Solsona

Aquest dimecres, 5 d'agost, a les deu del vespre, Catalunya Música connectarà amb el Teatre Comarcal de Solsona per transmetre en directe el concert inaugural del Festival AIMS, amb els solistes Seon-hee Myong, Sergey Ostrovsky, Andriy Viytovych i Peter Thiemann, que oferiran obres de Wolfgang Amadeus Mozart, Robert Schumann, Johannes Brahms i una estrena de la compositora coreana Jiesun Lim. Els comentaris de la transmissió els farà Pilar Subirà.

L'Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS), que enguany arriba a la 14a edició, és un projecte de descentralització i democratització cultural, un espai de creació musical i un punt de trobada de joves talents d'arreu del món. Cada estiu l'Acadèmia acull una seixantena d'alumnes provinents de 20 països diferents i en el claustre de professors es reuneixen alguns dels noms més significatius del panorama pedagògic musical europeu. De l'Acadèmia en va néixer el Festival AIMS, el primer i únic festival pedagògic de Catalunya, amb l'objectiu de donar resposta a una necessitat pedagògica del projecte: que l'alumne visqués l'experiència d'un músic professional, que tingués la possibilitat de mostrar el fruit del seu treball dalt dels escenaris del festival.

En aquesta edició hi ha previstes 30 actuacions, entre el 5 i el 17 d'agost, tant d'alumnes com de professors, en diferents escenaris del Solsonès, Lleida, Mollerussa, Cardona, Berga, la Seu d'Urgell i Moià.

Per a més informació, podeu visitar el web oficial del festival.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

Anar al contingut