Càmping gas, a "Estàs igual!"

Demà, a les 22.35, TV3 emetrà un nou capítol del programa "Estàs igual!", presentat per l'actriu Cristina Brondo. És un espai de televisió original, emotiu i sorprenent en què els protagonistes tenen l'oportunitat de retrobar-se amb el seu passat i repetir una fotografia de grup d'anys enrere.

L'any 1981, cinc actors aficionats van acabar fent d'animadors de turistes amb ganes de marxa al Càmping la Ballena Alegre de l'Escala. Aquella feina els va permetre conèixer gent de molts països i, perquè no dir-ho, lligar com mai havien somiat.

Acabada la temporada van decidir fer un viatge en cotxe per Europa per anar a visitar gent que havien conegut al càmping. Ara, Toni Pérez té 58 anys i vol retrobar-se amb aquells cinc amics amb qui va compartir viatge i aventures i que fa més de 20 anys que no estan junts. Per fer-ho, s'ha proposat repetir un foto que es van fer a Zandvoort, un petit poble d'Holanda, on van passar moments inoblidables del viatge.

"Estàs igual!" és una producció de TV3, amb la col·laboració de LaviniaNext, basada en el format original creat per Cwmni Da Cyf i distribuït per Nordic World.

tv3.cat/estasigual

facebook.com/estasigualTV3

twitter.com/estasigualTV3

instagram.com/estasigualTV3

Anar al contingut