Sílvia Cóppulo.
Sílvia Cóppulo.

Boris Izaguirre, a "El divan" de Sílvia Cóppulo

Dissabte, 20 d'octubre, a les 13.05, l'escriptor i presentador de televisió Boris Izaguirre, que el 2018 ha publicat la novel·la "Tiempo de tormentas", és el protagonista del programa "El divan".

Boris Izaguirre (Caracas, 1965) té una trajectòria de més de vint anys vinculat a l'espectacle televisiu i radiofònic i al periodisme i la literatura. La seva novel·la "Villa Diamante" va ser finalista del Premi Planeta el 2007, però és autor d'onze llibres més, entre els quals "Un jardín al norte", un dels més venuts del 2014. I enguany ha publicat "Tiempo de tormentas": "Vaig prometre escriure la novel·la en quatre mesos i han estat quatre anys".

Va començar fent guions de sèries televisives com "Rubí" o "La dama de Rosa" i es va fer conegut pel gran públic amb la seva col·laboració provocadora en el programa "Crónicas marcianas", amb Xavier Sardà: "De la patologia exhibicionista en vam fer una font d'ingressos". També ha estat col·laborador del programa de ràdio "La ventana", amb Gemma Nierga, i de mitjans com "El País", "Vanity Fair" o "Vogue", entre d'altres. Des del 2005 es presentador del canal Telemundo als Estats Units.

A "El divan" de Sílvia Cóppulo s'emociona parlant dels seus pares –"el meu primer privilegi"– i diu que sempre ha estat envoltat d'aplaudiments: "M'encanta l'aplaudiment!". La dislèxia, una vida acadèmica "pèssima" o l'amor són alguns dels temes dels quals parla Boris Izaguirre durant l'entrevista: "L'amor ensenya moltíssimes coses, és la millor posada de llarg de l'entreteniment, i un amor és únic: la parella és un joc i la meva ha estat un gran joc". I també del Barça de Guardiola –"una coreografia que em va obrir al món del futbol"–, dels esmorzars amb Lucía Bosé, del seu ofici –"l'entreteniment és una ideologia"– o del procés sobiranista: "Potser perquè no soc completament espanyol o perquè he viscut durant molts anys a la capital de Catalunya, em fa la sensació que els governs espanyols fins ara no han sabut donar una oportunitat a Catalunya per expressar-se ben bé com voldria expressar-se".

Anhels, satisfaccions, expectatives, alegries i moments difícils de la vida es desgranen lentament i amb sinceritat durant "El divan". El programa escolta la veu de persones conegudes, admirades i de reconegut prestigi, en una conversa en què Sílvia Cóppulo indaga en aspectes desconeguts per als espectadors i oients, i que desperten un gran interès humà.

El programa "El divan" s'emet els dissabtes, de 13.05 a 14.00.

 

catradio/divan

facebook.com/eldivan

twitter.com/eldivan

 

Anar al contingut