Demà, dijous, a les 21.55

Arriba "La Nit dels Òscars" i del "Polònia"

Demà, dijous, a les 21.55, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia". Els Òscars arriben a la televisió amb el nou programa "La nit dels Òscars". Vindran a plató disposats a promocionar-lo, però descobriran que algú els ha suplantat.

Després de mesos d'agonia, la Unilateralitat, finalment, ha marxat. Carles Puigdemont (Queco Novell) i Joan Tardà (Cesc Casanovas) organitzaran el seu enterrament i  concretaran amb el venedor de la funerària tots els detalls per acomiadar-la.

Pedro Sánchez (Pep Plaza) és un pou de contradiccions i continua actuant fent el contrari del que diu. Per sort, els treballadors que l'envolten ja hi estan acostumats.

Pel que fa la cartellera teatral, s'estrena la nova comèdia "Pel davant i pel darrere": una obra metafòrica sobre la separació de poders a Espanya amb el jutge Marchena (Queco Novell), Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Pablo Casado (David Marcé) com a protagonistes.

La polèmica del ministre Josep Borrell (Queco Novell) amb un diputat d'Esquerra Republicana, després que la presidenta del Congrés fes fora de l'hemicicle Gabriel Rufián, ha deixat un crim per resoldre: l'escopinada del Congrés.

Mentrestant, Carles Puigdemont viatjarà al passat gràcies a la Doctora Pedraforca (Judit Martín), que li ensenyarà què hauria passat si no hagués congelat la república, en un nou episodi de "Si no t'hagués congelat".

Aquest dijous també s'estrenarà un nou documental: "El feixista que porto a dins." Explica el testimoni dels que abans havien d'amagar-se de la societat però ara decidiran mostrar-se amb orgull.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut