Aquest diumenge, els pirates protagonitzaran la programació especial del canal Super3

El canal Super3 ha preparat per aquest diumenge, 25 de març, una programació especial protagonitzada per pirates, amb pel·lícules, sèries i programes especials. En aquesta "programació pirata" s'emetran les pel·lícules "Pirates!", d'estrena al canal Super3, "La cançó del mar" i "Doraemon i els pirates dels Mars del Sud". A més, els pirates també seran els protagonistes d'algunes de les sèries habituals del canal, com "Loopdidoo", "Tin & Tan", "Les Tres Bessones" o "Súper 4", i dels programes "El Mic i els seus amics" i "Rat Rank".

El canal Super3 emetrà diumenge una programació especial de programes, sèries i pel·lícules protagonitzades per pirates. S'emetrà la pel·lícula "Pirates!", que es podrà veure per primer cop al canal Super3 i que tracta sobre el llarg viatge d'un grup de pirates per aconseguir el Premi Pirata de l'Any. A més, els súpers també podran veure els films "La cançó del mar" i "Doraemon i els pirates dels Mars del Sud" i el capítol especial "Loopdidoo. El tresor del capità Nemòs".

A les 8.30, s'emetrà un programa especial del "Mic i els seus amics", en què els súpers més petits podran acompanyar el Mic i el Cincsegons, que juguen a disfressar-se de pirates, busquen tresors i fan la salutació pirata. A partir de les 10.30, serà el torn del "Rat Rank", el programa musical del Super3, on les rates Riff i Flat es transformaran en pirates per oferir el millor rànquing musical.

Així mateix, no hi faltaran les sèries habituals del canal Super3, que també formaran part d'aquesta programació amb diversos capítols que giren al voltant de les aventures de pirates. A més de les produccions en què la temàtica pirata és habitual, com "Pirata i Capitano" o "Les noves aventures de Peter Pan", al llarg del dia també s'han programat capítols que tenen els pirates com a protagonistes de sèries com "Les Tres Bessones", "Les aventures del gat amb botes", "Tin & Tan" o "Súper 4".

Les pel·lícules i capítols especials

"Pirates!" (a les 9.00)

Secundat per la seva peculiar tripulació, el Capità Pirata somia vèncer els seus adversaris, en Hastings Pota Postissa, la Liz Cop de Sabre i en Bellamy el Negre, per aconseguir el màxim guardó dins el món de la pirateria: el premi Pirata de l'Any. Aquest és l'inici del llarg viatge d'aquest grup de pirates, durant el qual coneixeran un científic anomenat Charles Darwin, que els durà fins a Londres, on viu la reina Victòria, l'enemiga mortal dels pirates. La pel·lícula està basada en la novel·la "The Pirates! In an Adventure with Scientists", una de les més famoses de Gideon Defoe.

"La cançó del mar" (a les 12.05)

En Ben i la Saoirse viuen amb el seu pare, en Conor, i el seu gos, en Cu, en un far. Fa anys van perdre la seva mare i en Conor encara està molt trist. L'àvia dels nens considera perillós que visquin al mig del mar i se'ls endú a viure amb ella a la ciutat. Tan bon punt hi arriben en Ben decideix tornar a casa seva i la Saoirse el segueix. El trajecte de tornada es convertirà en un viatge a través d'un món que en Ben fins ara només coneixia a través de les històries que li explicava la seva mare, i en una cursa contrarellotge. Els éssers màgics necessiten ajuda per sobreviure, i només la Saoirse els la podrà proporcionar.

"Loopdidoo. El tresor del capità Nemòs" (a les 13.35)

La Petúnia i en Loopdidoo han anat al bosc a collir fruita per una festa que faran a cal Gonzague. I resulta que, tot excavant a terra per enterrar un os, en Loopdidoo troba un cofre que té tot l'aspecte de ser d'un tresor. En Loopdidoo es posa contentíssim perquè pensa que la fortuna li ha trucat a la porta.

"Doraemon i els pirates dels Mars del Sud" (a les 15.30)

Mentre buscaven documentació sobre el mar per a un treball de l'escola, la porta màgica d'en Doraemon trasllada en Nobita, la Shizuka, en Gian i en Suneo a alta mar. Tots s'embarquen en un vaixell molt peculiar, del segle XVII, per conèixer de prop els misteris de la mar i buscar nous tresors. Es troben amb una tempesta que els fa naufragar, però, per sort, un vaixell pirata que navega a prop els ajuda a tots excepte a en Nobita, que flota a la deriva fins a una illa llunyana.

Els programes

"El Mic i els seus amics" (a les 8.30)

Al Mic i al Cincsegons els agrada molt disfressar-se de pirates. Al capítol especial del dia 25, es podran veure algunes d'aquestes històries sobre el món dels pirates. El Mic i el Cincsegons es vesteixen de pirates,  busquen tresors o fan la salutació pirata. Tot sota el crit de "Pirata, patata, xocolata!".

"Rat Rank" (a les 10.30)

El Riff i el Flat es transformaran en pirates per buscar la mítica Illa del Formatge a bord del seu cau, que miraculosament es convertirà en el seu veler. En la seva aventura creuant els oceans es trobaran amb una pirata que fa hores extres com a professora, una caca de lloro que adoptaran com a mascota, i una lletra X molt animada que els ajudarà a trobar on s'amaga el tresor. Totes aquestes esbojarrades aventures esquitxaran d'humor la llista musical del "Rat Rank".

super3.cat

Anar al contingut