Aquest diumenge, els animals viatgers, al programa "Kukurota" del canal Super3

El capítol del programa "Kukurota" d'aquest diumenge 15 de febrer, que es titula "Els viatgers", descobrirà els animals que viatgen cada any milers de quilòmetres i explicarà per què ho fan. Presentat per Pau Ferran, "Kukurota" s'emet cada diumenge, a les 10.45, al canal Super3.

Aquest diumenge, "Kukurota" farà les maletes i se n'anirà de viatge per tot el món seguint els animals més viatgers per terra, mar i aire, ja que el programa estarà dedicat als grans viatges, a les migracions. En aquest capítol, titulat "Els viatgers", es mostrarà quins animals viatgen cada any milers de quilòmetres i s'explicarà per què ho fan. Al llarg d'aquest capítol, hi apareixeran ocells (oques, grues, xatracs, ànecs...), tortugues de mar, anguiles, balenes o ratpenats. A més, es podrà veure la gran migració de nyus a l'Àfrica.

El concurs d'aquesta setmana plantejarà una pregunta sobre els gripaus, i el rànquing del programa mostrarà els animals més mantes del planeta. A la secció de l'animal desaparegut, es podrà conèixer com era el conill gegant de Menorca, gràcies a una recreació en 3D.

super3.cat/kukurota

Anar al contingut