Demà, a les 21.55

Aquest dijous, candidats, proctòlegs i astronautes, a "Polònia"

Demà, a les 21.55, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia". Ha arribat el moment d'aprovar lleis socials i Quim Torra (Ivan Labanda), Elsa Artadi (Agnès Busquets), Ernest Maragall (Queco Novell) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) inicien el pla per dur-ho a terme, però l'obsessió per la República ho tornarà a complicar tot. Això i molt més...

El president Pedro Sánchez (Pep Plaza) torna a rebre pressions per demanar la dimissió d'un dels seus ministres. Per aquest motiu buscarà refugi en un dels seus consellers de confiança: Pedro Duque (Xavi Serrano).

Pablo Casado (David Marcé) té hora al proctòleg. Les anàlisis sembla que han sortit bé, però quan el metge es disposa a fer un reconeixement més en profunditat, el líder del PP dubtarà de la formació acadèmica del doctor.

La família reial es prepara per demanar un augment de sou. El rei Felip (Pep Plaza) unirà forces amb la resta dels integrants de la institució per tal de presentar la seva sol·licitud al departament de recursos humans.

Encara queden vuit mesos per a les eleccions municipals a Barcelona, però tothom ja prepara els seus candidats. Manuel Valls (David Marcé) explicarà quines polítiques proposa per a Barcelona i com aconseguirà millorar la ciutat aportant-hi un toc francès molt necessari.

El gag musical de la setmana torna a ser un duel entre Pablo Casado i Albert Rivera (Ivan Labanda), però, aquest cop, José María Aznar (David Marcé) deixarà molt clar qui és el seu deixeble preferit a ritme de "Born to be Aznar".

Tot i que sigui dijous, el programa FAQS de TV3 tornarà a entrevistar un personatge clau de l'1 d'octubre, tot i que aquesta vegada la Laura Rosel (Lara Díez) sí que es trobarà amb el veritable heroi. Qui serà? Aquest dijous, a les 21.55, a TV3.

tv3.cat/polonia
facebook.com/polonia
twitter.com/poloniatv3
youtube.com/polonia

Anar al contingut