Sílvia Cóppulo amb Andreu Mas-Colell
Sílvia Cóppulo amb Andreu Mas-Colell
Declaracions a Catalunya Ràdio

Andreu Mas-Colell assegura que del que se sent més orgullós com a conseller d'Economia durant el govern d'Artur Mas és d'haver participat en el 9-N

L'exconseller d'Economia de la Generalitat Andreu Mas-Colell assegura que del que se sent més orgullós durant el govern d'Artur Mas és d'haver pogut participar en el 9-N. Mas-Colell ha fet aquestes declaracions durant l'entrevista que li ha fet Sílvia Cóppulo per al programa "El divan" del 6 de desembre: "Del que he pogut viure, no tingui cap dubte que el moment culminant per a mi dels últims cinc anys va ser el 9-N. Si amb la meva acció al govern vaig contribuir a fer possible una explosió d'esperit cívic com va representar el 9-N, doncs això em satisfà molt."

Durant la conversa, Mas-Colell s'autoassenyala com un dels màxims responsables d'haver fet possible la consulta i considera arbitrari que ara siguin investigats Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau pel 9-N: "Tot el govern era solidari amb el 9-N i, evidentment, el responsable d'Economia doncs molt més. El responsable d'Economia sempre pot fer parar les coses al govern simplement tancant l'aixeta. Crec que és arbitrari, mentre que no puc dir que preferiria estar processat, sí que em sap molt greu que hi hagi antics col·legues processats."

L'entrevista sencera a l'exconseller Mas-Colell s'emetrà a Catalunya Ràdio el dia 6 de desembre a les 15.00. Durant el programa "El divan", amb Sílvia Cóppulo, també parlarà de detalls desconeguts de la seva vida, com que de jove va militar al PSUC, que va ser jutjat pel Tribunal d'Ordre Públic i que va ser empresonat per antifranquista.

 

Enllaç al programa "El divan"

 

Anar al contingut