Acord de col·laboració entre la CCMA i el Patronat Municipal "Auditori Pau Casals" per difondre les activitats culturals del Festival Pau Casals del Vendrell

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Patronat Municipal "Auditori Pau Casals" han firmat un conveni de col·laboració per la cultura en el marc de les activitats culturals que es duran a terme durant les edicions del 2017 i del 2018 del Festival Pau Casals del Vendrell.

Segons aquest acord, els mitjans de la CCMA informaran i difondran les activitats culturals previstes per a les edicions del 2017 i 2018 del Festival Internacional de música Pau Casals del Vendrell.

El Patronat Municipal "Auditori Pau Casals" organitza el Festival Internacional de Música Pau Casals, que té lloc el mes de juliol al Vendrell. Enguany, el Festival arriba a la 37a edició i se celebrarà entre el 13 i el 24 de juliol. Es tracta d'un festival que, any rere any, es consolida com el certamen musical de referència a tot el país. Es va iniciar l'any 1981, amb la voluntat de retre homenatge al músic i humanista Pau Casals, i reuneix els millors intèrprets i formacions del país i d'arreu del món.

L'entitat Patronat Municipal "Auditori Pau Casals" es compromet a proporcionar amb temps suficient, els continguts, vídeos, fotografies, músiques i tots els materials necessaris per poder facilitar la cobertura informativa.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i els festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per al foment de la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut