Acord de col·laboració entre la CCMA i el Festival In-Edit de cinema documental musical

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Festival In-Edit Barcelona han firmat un acord de col·laboració per a la difusió de les activitats d'aquest festival internacional de cinema documental musical.

La propera edició del Festival In-Edit, la setzena, es farà entre el 25 d'octubre i el 4 de novembre a diversos espais de la ciutat de Barcelona. Des que es va crear, l'any 2003, In-Edit ha organitzat 36 edicions arreu del  món, ha exhibit més de 600 documentals musicals i mobilitzat més de 80.000 espectadors. Aquest any, el festival mostrarà 54 pel·lícules documentals musicals, que tindran com a protagonistes músics de diferents estils i procedències, com Andrea Motis, George Michael, Grace Jones, Ruichi Sakamoto, Elvis Presley, João Gilberto o Rubén Blades.

Segons aquest acord, tant TV3 com Catalunya Ràdio informaran i faran un ampli seguiment de totes les activitats del Festival In-Edit a través de diferents espais.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut