Programació especial de Nadal, al canal Super3

El 24 de desembre, el canal Super3 estrena nova programació coincidint amb l'inici de les vacances escolars de Nadal. Arriben les dues noves sèries d'animació "Lassie" i "En Jamie té tentacles" i cada matí es podrà veure un capítol especial de "La família del Super3". A més, hi haurà una pel·lícula cada tarda i no hi faltaran les sèries i els personatges més estimats pels súpers. I el "MIC" estrenarà vídeos protagonitzats per nens i nenes amb jocs i cantarelles tradicionals.

El Nadal al canal Super3 serà, com sempre, molt especial. Arribaran nous amics al canal, com "Lassie" i "En Jamie té tentacles", i no hi faltaran els habituals, com "Els germans Kratt", "Rekkit, el conill màgic", "Shin Chan", "L'hora del Timmy", "Lazy Town-Vilamandra", "Els pingüins de Madagascar", "Tom i Jerry", "Bola de drac" o "Invizimals". També hi haurà cinema cada tarda, amb pel·lícules protagonitzades per personatges com l'Scooby-Doo, Astèrix i Obèlix o Tom i Jerry, entre altres. I pel que fa a la família del Super3, aquest Nadal el viurà d'una manera molt curiosa a l'habitació del Desmond.

Lassie (de dilluns a divendres, 10.45, i dissabtes, 12.30)

Es tracta d'una versió animada d'origen alemany del clàssic "Lassie", que consta de 26 capítols de 22 minuts.

En aquesta sèrie, la famosa gossa Lassie i la seva amiga humana, la Zoe, passen un munt d'aventures plegades. Entre les dues s'estableix una relació molt especial. La Zoe és una noia llesta i espavilada. És l'única filla d'en Graham Parker, el cap dels guardes forestals del Parc Nacional de la Gran Muntanya, i la seva dona, la Sarah Parker, que té una clínica veterinària. La Lassie és la companya més fidel de la Zoe. I quan ella i el seu amic Harvey es troben en alguna situació complicada, la gossa sempre els treu les castanyes del foc. La Lassie també té els seus amics animals, que es reuneixen en un graner abandonat. Cada vegada que es troben en maquinen alguna i acaben ficant-se en un bon embolic.

En Jamie té tentacles (dissabtes i diumenges, 18.45)

El protagonista d'aquesta sèrie francesa de 52 capítols d'11 minuts és en Jamie, un príncep del planeta Blarb que fuig a la Terra per escapar-se dels temibles vloks, que se'l volen cruspir. El general dels vloks envia un agent secret al nostre planeta per capturar-lo, en Contacte Ocular, que té de còmplice el sergent Gratchett, una vaca mutant. Encara bo que en Jamie coneix en Nerdy Walsh, un nen poc agraciat i marginat, que es convertirà en el seu gran amic i protector. En Jamie és un extraterrestre amb tentacles, però es disfressa d'humà i, d'aquesta manera, despista els pares d'en Nerdy. Però no pas la seva germana, la Paraffine, que el vol desemmascarar de totes totes.

La família del Super3. Matins de Nadal (de dilluns a divendres, 9; dissabte i diumenge, 10.45)

Durant totes les festes, cada matí es podran veure capítols especials de "La família del Super3", que portaran com a títol "La família del Super3. Matins de Nadal". Aquests especials s'emetran de dilluns a divendres a les 9 del matí; i dissabtes i diumenges, a les 10.45.

Aquest Nadal, la família del Super3 celebrarà les Festes d'una manera molt particular. El Desmond convida la família del Super3 a passar totes les festes de Nadal al "Gran Palau d'Hivern" de la seva família. La Lila es pensa que l'ha convidada a ella sola i es fa moltes il·lusions imaginant que passarà aquests dies amb el seu nòvio fantasma.

Per la seva banda, el Fluski, l'Àlex i el Pau es preparen per passar unes vacances de luxe en un gran castell que imaginen enmig de muntanyes nevades. Tots estan encantats fins que, a punt de sortir per la porta, descobreixen que tot el que queda del Gran Palau d'Hivern és l'habitació del Desmond, al soterrani de la mateixa casa de la família del Super3.

Per sorpresa, una allau segella la sortida i queden atrapats per la neu. Allí hauran de celebrar el tió, el dinar de Nadal, la nit de Cap d'Any... tot i que cada membre de la família estarà entossudit a fer realitat les vacances que s'havia imaginat.

El "MIC" també celebra el Nadal

Com cada Nadal, el Mic i tots els seus amics han preparat una pila d'històries per celebrar les festes i rebre els tres Reis de l'Orient. Aquest dies, els més petits del canal Super3 podran veure com el Mic canta nadales, fa el seu fanalet o juga a fer torrons de plastilina.

Com a novetat, aquest any l'espai "MIC" estrena una sèrie de petits vídeos protagonitzats per alumnes de dues escoles rurals del Lluçanès, que mostren jocs i cantarelles tradicionals. Els nens i nenes fan danses i jocs de falda o de grup que remeten a la tradició de diferents zones dels Països Catalans.

Cada tarda, cinema (de dilluns a diumenge, 15.45)

Durant les vacances de Nadal, el canal Super3 programarà una pel·lícula cada tarda. Les primeres que es podran veure seran "L'Scooby-Doo a l'illa dels zombis" (dimecres, 24), "Astèrix el gal" (dijous, 25), "Astèrix i Cleopatra" (divendres, 26), "Happy Feet 2" (dissabte, 27) i "Tom i Jerry: la pel·lícula" (diumenge, 28).

super3.cat

Anar al contingut