Pablo Iglesias assegura que no pactarà amb Artur Mas perquè Podem no reconeix el lideratge del president de la Generalitat en el procés sobiranista

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, el secretari general de Podem afirma que el dret a decidir dels catalans no arribarà a través d'una negociació entre les elits polítiques.

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha dit que la seva formació política no reconeix el lideratge d'Artur Mas en el procés sobiranista, i que no hi pactarà. Iglesias ha destacat: "No es construeix sobirania amb aliances amb Mas. Respectem qui tingui aquesta aliança i que entengui que s'ha d'arribar a un acord amb Mas. Aquesta no és l'estratègia de Podem."

El secretari general de Podem ha insistit que el seu partit defensa el dret a decidir dels catalans, però no a través d'una negociació entre els governs català i espanyol. Iglesias ha assegurat: "No volem una negociació entre el senyor Rajoy i el senyor Mas a Madrid, vigilada per banquers. El que volem és que tots puguin discutir de tot. I discutir de tot també implica discutir la qüestió territorial." 

Iglesias ha conclòs que quan els representants populars tenen comptes a Suïssa o Andorra, siguin catalans o espanyols, es converteixen en traïdors al seu poble.

Si voleu escoltar l'entrevista sencera amb Pablo Iglesias, podeu anar aquí. 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/MatiCatradio  

ÀUDIOS RELACIONATS
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut