Panoràmica de la ciutat de Barcelona

La Barcelona del futur a "Valor afegit"

Aquest dimecres a les 23.45, a TV3, "Valor afegit", el programa d'informació econòmica de TV3, que la setmana passada va ser guardonat en la Nit dels Emprenedors del Tecnocampus de Mataró pels seus dotze anys de tasca divulgativa, es planteja com serà la Barcelona del futur i com s'estructurarà econòmicament la gran àrea metropolitana. El programa també parla d'un "software" informàtic per ajudar a repartir els ajuts socials amb més equitat.

Barcelona repensa el futur

La capital catalana i l'àrea metropolitana preparen el full de ruta per a les pròximes dècades amb un nou pla urbanístic. Com conviuran la indústria tradicional i la nova economia? El programa contesta aquest interrogant i també quina gestió es vol fer del turisme, l'habitatge i la mobilitat perquè Barcelona continuï sent un model d'èxit.

Entrevista a Joan Trullén, professor de la UAB

Per aprofundir encara més en el model de futur dels municipis metropolitans "Valor afegit" entrevista un dels grans especialistes en política regional i urbana. Joan Trullén és professor de la UAB i ha estat molt vinculat als plans estratègics de l'àrea metropolitana.

Repartir amb més equitat

Just abans que comenci el Gran Recapte del Banc dels Aliments, "Valor afegit" explica com un nou "software" informàtic permet fer un repartiment més equitatiu i just dels aliments solidaris. Equàliment és un programa informàtic que permet el control de tot el procés i el poden utilitzar tant els serveis socials que prescriuen l'ajuda als usuaris, com les entitats encarregades del repartiment o els bancs d'aliments.

tv3.cat/valorafegit

facebook.com/valorafegitTV3

@valorafegitTV3

Anar al contingut