Catalunya Música transmet el concert matinal de l'OBC amb la violinista Hilary Hahn com a convidada

El diumenge 1 de febrer, a les 11 del matí.

El diumenge 1 de febrer, a les 11 del matí, Catalunya Música transmetrà, des de L'Auditori, el concert de la violinista Hilary Hahn i l'OBC, dirigida per Kazushi Ono, que interpretaran l'obra d'encàrrec "Sogni ed epifanie" de Benet Casablancas, el Concert per a violí op. 77 de Johannes Brahms i la Simfonia n. 2 op. 27 de Serguei Rakhmàninov. És un dels concerts de la temporada de l'OBC 2014-2015. Els comentaris de la transmissió els farà Joan Vives.

El mestre japonès Kazushi Ono oferirà el cap de setmana del 30 de gener a l'1 de febrer els últims concerts com a director convidat de l'OBC abans de ser-ne el titular la temporada que ve, 2015-16. En aquesta ocasió la solista serà la virtuosa nord-americana Hilary Hahn, que tornarà a Barcelona per interpretar aquesta vegada un dels pilars del repertori del seu instrument: el Concert per a violí i orquestra op. 77 del compositor alemany Johannes Brahms. Acabaran d'arrodonir la vetllada l'estrena de l'obra d'encàrrec de l'OBC "Sogni ed epifanie" de Benet Casablancas, i la interpretació de la Simfonia n. 2 en mi menor op. 27 de Serguei Rakhmàninov.

Podeu preparar l'audició d'aquest concert de l'OBC escoltant el programa "Guia d'orquestra", que s'emet a Catalunya Música els dijous a les onze de la nit i els diumenges a les nou del matí.  

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut