Imatge d'arxiu de l'Hospital Clínic de Barcelona
Imatge d'arxiu de l'Hospital Clínic de Barcelona
Barcelona

Detingut un noi de 14 anys per la mort d'un jove apunyalat a l'Eixample

Els Mossos d'Esquadra han detingut un adolescent de 14 anys presumptament vinculat amb la mort d'un noi de 17 anys ahir a la nit al districte de l'Eixample de Barcelona. De moment, els agents investiguen el grau d'implicació del detingut en els fets.

Actualitzat
Un jove membre dels Latin Kings va morir ahir al vespre a l'Hospital Clínic de Barcelona com a conseqüència d'una punyalada que va rebre durant una baralla entre bandes rivals a l'Eixample de Barcelona. Segons fonts policials, els Mossos d'Esquadra han detingut un adolescent de 14 anys presumptament vinculat amb la seva mort. De moment, els agents investiguen el grau d'implicació del detingut en els fets. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. Segons fonts properes a la investigació l'agressor és membre de la banda llatina Mara Salvatrucha 13, rival de la banda dels Latin Kings.

La víctima tenia 17 anys i ja havia estat involucrada en incidents similars. Un amic del noi va acompanyar-lo des del lloc de l'agressió fins a la porta d'Urgències i després va fugir. El menor va ingressar en estat greu i va morir poc abans de les nou del vespre.

Tot i que no se saben els detalls del fet, l'apunyalament hauria passat al parc Jardins de Montserrat, al districte de l'Eixample. La policia catalana segueix investigant els fets.
Anar al contingut