Vila-seca

Busquen una persona desapareguda en caure d'un patí a la platja de la Pineda

Salvament Marítim de Tarragona, els Mossos d'Esquadra i els Bombers han treballat tot aquest dissabte en la recerca d'una persona que aquest divendres a la tarda hauria caigut a l'aigua i s'hauria perdut a la platja de la Pineda, al terme municipal de Vila-seca. Segons han explicat els Bombers, la persona havia llogat un patí, s'havia endinsat al mar i pot haver caigut a l'aigua sense aconseguir arribar a la costa. L'home, de 54 anys i directiu d'un grup hoteler, va poder trucar per mòbil i va alertar que s'estava ofegant.

Actualitzat
Una seixantena d'efectius d'emergències s'han coordinat aquest dissabte per buscar un empresari que aquest divendres cap a les quatre de la tarda va desaparèixer a la platja de la Pineda, a Vila-seca, després de llogar un patí de pedals i endinsar-se al mar.

De moment, s'ha trobat el patí amb la cartera amb una fotocòpia del DNI del desaparegut, que va trucar al 112 demanant ajuda. El patí de pedals ha aparegut a la punta del Racó, al límit amb el cap de Salou.

Protecció Civil ha confirmat que el desaparegut, de 54 anys, és un directiu d'un grup hoteler. Les circumstàncies de la desaparició encara no s'han aclarit.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut