Antonio Tejero Molina, el 23 de febrer de 1981.
Antonio Tejero Molina, al Congrés dels Diputas el 23 de febrer de 1981.
Madrid

Un fill de Tejero: "Va ser un àpat d'amistat; no s'hi va celebrar el 23-F"

Ramón Tejero, fill de l'extinent coronel colpista i germà del guàrdia civil cessat, ha atribuït el cessament del seu germà "a una falta de vergonya del director general de la Guàrdia Civil i del ministre de l'Interior".

RedaccióActualitzat

Ramón Tejero, fill de l'extinent coronel colpista i germà del guàrdia civil cessat, ha explicat que la trobada del mes de febrer a les instal·lacions del Grup de Reserva i Seguretat número 1 de Madrid "va ser un àpat d'amistat" i que "no s'hi va celebrar el 23-F".

Ramón Tejero, que exerceix de capellà a Mijas-Costa, a la província de Màlaga, ha atribuït el cessament del seu germà "a una falta de vergonya del director general de la Guàrdia Civil i del ministre de l'Interior".

El ministeri ha anunciat aquest dilluns el cessament de Tejero Díez com a cap del Grup de Reserva i Seguretat número 1 perquè considera que va celebrar l'aniversari de l'intent de cop d'estat a la caserna amb el seu pare i altres implicats en l'intent de cop d'estat.

"És una vergonya"

Ramón Tejero, el cinquè dels sis fills de l'extinent coronel condemnat, ha dit que a casa seva "mai s'ha celebrat això del 23-F" i que el seu germà "no va celebrar res, només va dinar amb coronels retirats amb el meu pare". També ha dit que li sembla "una veritable vergonya" que el seu germà, "que viu en el centre com tots els guàrdies civils, no pugui menjar amb els amics de tota la vida".

El capellà també ha denunciat que "és una vergonya que hi hagi etarres al carrer sent aplaudits, que han assassinat persones innocents, i que unes persones que han estat jutjades i han complert la seva condemna, no puguin menjar juntes en privat".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut