Madrid

Fernández Díaz: "Si ETA de debò vol entregar les armes no li calen verificadors"

El ministre d'Interior ha dit, ja abans de conèixer el comunicat d'ETA, que és teatre, i ha insistit que només espera la dissolució definitiva.

RedaccióActualitzat

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha desacreditat -ja abans de conèixer-lo- l'anunci de desarmament d'ETA. Fernández Díaz ha assegurat poc abans que comparegués la Comissió Internacional de Verificació per anunciar el segellament de diversos amagatalls d'armes, que l'anunci "serà altre cop el mateix", que és teatre, i que el govern espanyol continua treballant per a la seva dissolució definitiva.

"L'estat de dret no està en treva. Si ETA es vol desprendre de les armes no li calen verificadors", ha dit Fernández Díaz, que ha considerat sobrera la intervenció dels verificadors, després que fins ara el treball de la Guàrdia Civil i al Policia Nacional ha estat la clau per acabar amb les morts d'ETA.

Fernández Díaz ha afirmat que tot plegat és un pas més en l'"escenificació" que va posar en marxa ETA amb l'inici de la treva, el 20 d'octubre del 2011.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut