Un bomber treballa en l'incendi de Vallirana. (Foto: ACN)
La majoria de les 146 hectàrees cremades fins ara corresponen al foc de Vallirana. (Foto: ACN)
Vallirana

El foc de Vallirana, extingit amb un balanç de 80 hectàrees cremades

Els Bombers han revisat i remullat els últims punts calents del perímetre. Segons el Cos d'Agents Rurals de la Generalitat, el foc ha afectat els termes municipals de Vallirana, Torrelles de Llobregat i Cervelló. La part més gran de vegetació cremada correspon a terreny d'arbrat.

RedaccióActualitzat
Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit l'incendi que es va declarar diumenge passat a Vallirana i que ha devastat unes 80 hectàrees de terreny, segons ha informat el cos. Els Bombers han revisat i remullat els últims punts calents del perímetre. Segons el Cos d'Agents Rurals de la Generalitat, el foc ha afectat els termes municipals de Vallirana, Torrelles de Llobregat i Cervelló. La part més gran de vegetació cremada correspon a terreny d'arbrat.

Aquest matí, però, a la mateixa zona hi ha hagut un altre petit incendi, en aquest cas a Torrelles de Llobregat, que ja està del tot controlat. També n'hi ha hagut un altre a Perafort, al Tarragonès, al costat del riu Francolí. El foc, també controlat, ha cremat 8 hectàrees de camps erms i canyissars.
Anar al contingut