L'expresident espanyol Felipe González.
L'expresident espanyol Felipe González.
Madrid

El govern espanyol confirma que Mariano Rajoy i Felipe González es van reunir fa uns dies a La Moncloa

El govern espanyol ha confirmat que el cap de l'executiu es va reunir amb l'expresident espanyol fa uns dies, però no ha donat cap detall de la trobada. Felipe González ha defensat que té "l'obligació institucional" de parlar amb el cap del govern espanyol "sigui quin sigui" el color de l'executiu.

RedaccióActualitzat
Mariano Rajoy i Felipe González es van reunir fa uns dies a La Moncloa. El govern espanyol ha confirmat la trobada, però no n'ha donat cap detall. González ha defensat que, com a expresident, té "l'obligació institucional" de parlar amb el cap del govern espanyol "sigui quin sigui" el color de l'executiu.

La Moncloa ha argumentat que no comentaria qüestions de l'agenda privada de Rajoy, que es reuneix amb molta gent. Després, però, han confirmat l'entrevista. El mateix Felipe González, preguntat pel tema en una conversa amb periodistes París, ha insinuat que havien parlat la setmana passada. "Quan els gossos lladren...", ha contestat.

Rajoy i l'expresident socialista han tornat a coincidir aquest dimarts a París, on el dirigent del PP s'ha reunit a l'Elisi amb el seu homòleg francès, François Hollande.
Anar al contingut