Viladecans

El cinema Lauren Viladecans tanca les portes després de 12 anys

El grup Lauren Films va tancar ahir dijous les deu sales de cinema de Viladecans per la poca assistència de públic. Ahir van tenir lloc les darreres sessions al cinema, que va obrir les seves portes l'any 2000 amb deu sales i 2.191 butaques. Amb aquest tancament, el municipi es queda sense sales de cinema.

RedaccióActualitzat
El grup Lauren Films va tancar ahir dijous les deu sales de cinema de Viladecans per la poca assistència de públic. Ahir van tenir lloc les darreres sessions al cinema, que va obrir les portes l'any 2000 amb 2.191 butaques. Amb aquest tancament, el municipi es queda sense sales de cinema.

Quinze espectadors van assistir ahir a la darrera projecció a les 10 sales del cinema Lauren de Viladecans, on havien arribat a tenir pel·lícules exhibides que ningú mirava. La competència d'altres multicines i sobretot l'obertura fa tres anys del centre comercial Splau! a Cornellà, amb 18 sales en HD, n'ha accelerat la fallida.

Segons ha declarat a TV3 Javi Cózar, "moltes setmanes la programació que hi havia en aquest cinema era calcada a la de Gavà, Castelldefels o el Prat." I consideren que es podria haver intentat destinar alguna de les sales al pel·lícules en versió original, un producte que no ofereixen gaires cinemes. A partir d'ahir i després de més de 12 anys, Viladecans s'ha quedat sense cinema i 9 treballadors, sense feina.

Lauren mantenia un deute elevat amb un conjunt de creditors que han demanat al jutge poder-se quedar amb el complex. Volen digitalitzar les sales per tornar a ser competitives i així obrir de nou les portes del cinema al més aviat possible.
Anar al contingut