Terrassa

Desallotgen un grup del col·lectiu d'indignats que pretenien acampar davant l'ajuntament de Terrassa

La policia municipal de Terrassa ha desallotjat a les tres de la matinada un grup del col·lectiu d'indignats que pretenien acampar davant l'ajuntament de la ciutat. Segons els agents, l'operatiu s'ha fet de forma pacífica. Tot i això, denuncien que 6 policies han quedat ferits per les puntades de peu que els han etzibat els indignats.

Actualitzat
Mentrestant, aquest col·lectiu ha explicat a Catalunya Ràdio que els agents han desallotjat la trentena de persones que volien acampar amb contundència, fent servir les porres. El desallotjament, però, ha acabat sense detencions.

D'altra banda, el col·lectiu dels indignats ha anunciat una nova acampada a la plaça Catalunya de Barcelona, pel cap de setmana que ve, coincidint amb la jornada de reflexió i les eleccions generals. El grup Acampada de Barcelona també ha convocat pel 18 de novembre una manifestació en defensa del dret a l'habitatge.

I a Madrid, el moviment del 15-M va aplegar aquest diumenge un miler de persones en una marxa per denunciar l'actual model econòmic.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut