Barcelona

Lluís Corominas tenia el permís de director de seguretat però no exercia de manera oficial

El gendre dels joiers Tous, Lluís Corominas, tenia permís de director de seguretat però no exercia de manera oficial. Així ho ha dit el cap de la Policia Nacional en seguretat privada, a partir dels arxius oficials del Ministeri d'Interior. Segons aquest registre l'empresa Tous no tenia donat d'alta en l'arxiu cap departament de seguretat.

Actualitzat
Segons aquest registre, fins al març de l'any 2007, els joiers Tous no van disposar d'un departament de seguretat propi, i la figura de director de seguretat està supeditada a l'existència d'aquesta àrea.

Aquesta versió donaria suport a la declaració de Corominas, per a qui la Fiscalia demana 11 anys de presó per la mort d'un lladre davant del xalet dels seus sogres al desembre del 2006, que va explicar que va disparar en defensa pròpia i com a familiar, en cap cas com a cap de seguretat dels Tous.

D'altra banda, en la sessió d'aquest dimarts, el cap dels Mossos que va investigar els intents de robatori a casa joiers ha assegurat que la víctima formava part d'una banda de lladres de més d'una trentena de persones que feien servir tècniques militars.

A més, l'agent ha explicat que el presumpte lladre mort tenia llogat, des de l'octubre del 2006, un pis en un carrer pròxim al barri de Salamanca, una versió que contradiu la declaració de la vídua, que divendres passat va afirmar que el seu marit vivia amb ella a Bèlgica i treballava allà en una empresa de neteja.

Segons el mosso d'esquadra, la víctima va ser interceptada i identificada per la Guàrdia Civil al novembre del 2006 amb un cotxe carregat amb material utilitzat per cometre robatoris amb "butron", tot i que fins que va morir no tenia antecedents penals.
Anar al contingut