Els jugadors xilens, celebrant el gol de Charles Aránguiz que obria el marcador (Reuters)
Futbol

Xile supera Colòmbia (2-0) i jugarà la final de la Copa Amèrica contra l'Argentina

La Copa Amèrica del centenari repetirà la mateixa final que la passada edició. La selecció xilena de Claudio Bravo, defensora del títol, no ha donat opció als colombians

Actualitzat

La final de la Copa Amèrica del centenari està servida. I serà la mateixa que la de l'estiu passat. La selecció xilena, vigent campiona, ha superat Colòmbia (2-0) en la segona semifinal i s'enfrontarà amb l'Argentina, que un dia abans havia eliminat els Estats Units.

L'equip de Juan Antonio Pizzi s'ha imposat gràcies als gols matiners d'Aránguiz (6') i Fuenzalida (11') en un partit que s'ha hagut de suspendre durant més de dues hores a la mitja part per culpa de la tempesta que queia sobre Chicago.

Xile, amb el marcador a favor, ha jugat còmodament davant una selecció colombiana que ha perdut opcions amb l'expulsió per doble targeta groga de Carlos Sánchez (65'), i que en les poques arribades que ha tingut s'ha trobat amb un Claudio Bravo molt segur sota els pals.

El porter del Barça s'enfrontarà en la gran final del diumenge amb els seus companys d'equip Leo Messi i Javier Mascherano. L'any passat la victòria va caure del costat de Bravo i els seus a la tanda de penals. Hi haurà revenja aquesta vegada?

Anar al contingut