Xavi, després del partit de dissabte passat (Reuters)
Futbol

Xavi no està interessat en l'opció del PSG

La premsa francesa s'ha fet ressò d'un intent del PSG d'aconseguir la cessió de Xavi la pròxima temporada aprofitant la relació amb l'Al-Sadd. L'entorn del jugador, però, nega aquesta opció

Actualitzat

Xavi encara no ha començat a jugar amb l'Al-Sadd i ja se'l rifen. D'acord amb una informació del diari "Le Parisien", el París Saint-Germain vol demanar al club qatarià la cessió del jugador de Terrassa per la pròxima temporada. L'entorn del jugador, contactat per TV3, ha dit que no tenien coneixement d'aquesta opció i que, en qualsevol cas, no entra en els plans de l'encara migcampista blaugrana.  

La situació no tindria ni cap ni peus si no fos perquè el club campió de la Lliga francesa és propietat de Qatar Investment Authority, el fons sobirà d'inversió de Qatar, i que els dos clubs estan lligats per llaços familiars.

D'aquesta manera, el club francès podria esquivar el temut "fair-play" financer de la UEFA, que li limita la despesa en matèria de fitxatges. Si es donés aquesta circumstància, la despesa econòmica aniria a càrrec de l'Al-Sadd. Tot molt maco, si no fos perquè Xavi ja ha pres la seva decisió de jugar a Qatar, tal com va explicar la setmana passada en roda de premsa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut