Barça

L'afició del Barça acomiada Xavi, el jugador blaugrana que més partits ha disputat amb el primer equip

Després de disset temporades al màxim nivell, el migcampista blaugrana deixa el club de la seva vida

Actualitzat

Tot i que encara manquen dos partits per tancar la temporada, Xavi Hernández s'ha acomiadat de l'afició del Barça. El migcampista, que va anunciar aquesta setmana que se'n va a Qatar, s'ha mostrat emocionat i agraït per l'afecte expressat per la gent blaugrana.

L'homenatge de l'afició ha començat abans del partit, amb un mosaic dedicat al futbolista. Un cop finalitzat el matx, l'equip ha celebrat el títol de lliga abans de cedir el protagonisme a Xavi. El club ha projectat un vídeo de repàs de la seva carrera pel marcador i, finalment, el capità ha dirigit unes paraules al públic. L'egarenc no ha pogut reprimir les llàgrimes.

Xavi, col·leccionista de rècords

Després del partit contra el Deportivo, el capità blaugrana ha recollit de mans del president de la Federació Espanyola, Ángel María Villar, el títol 23 de lliga del conjunt català, obtingut la setmana passada amb la victòria al camp de l'Atlètic de Madrid (0-1).

Aquesta no és última copa que pot aixecar Xavi en aquest tram final de temporada, ja que la setmana que ve i la següent el Barça disputa dues finals: la de la Copa del Rei (contra l'Athletic Club, al Camp Nou) i la de la Lliga de Campions (contra la Juventus, a Berlín).

Xavi, el jugador que més partits ha jugat en la història blaugrana (765), ha aconseguit vuit lligues i tres Copes d'Europa, entre molts altres campionats amb el club (23 en total), a més del Mundial del 2010 i dues Eurocopes, aquests tres últims títols amb Espanya.

VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut