Futbol

Xavi sembla que pot ser titular al França-Espanya, però Del Bosque diu que no en forçarà la reaparició

La selecció espanyola se la juga avui contra la selecció francesa, a qui ha de guanyar per evitar anar a la repesca per al Mundial del Brasil del 2014. Del Bosque ja ha avisat que no forçarà Xavi i que es guiarà per les sensacions del jugador, que és "el millor metge".

Actualitzat
La selecció espanyola se la juga avui contra la selecció francesa, a qui ha de guanyar per evitar anar a la repesca per al Mundial del Brasil del 2014. Després de l'ensopegada de divendres contra Finlàndia, només val la victòria a París

Per al partit d'avui a l'estadi de Saint Denis, sembla clar que la selecció necessitarà més que mai la direcció de joc de Xavi Hernández, que tot just surt d'una lesió. El blaugrana ja s'ha entrenat amb el grup amb tota normalitat, però Vicente del Bosque no en forçarà la reaparició si no es veu en plenes condicions. Una recaiguda posaria novament d'actualitat els perills del "virus FIFA".

El seleccionador va parlar ahir de Xavi Hernández i de Xabi Alonso conjuntament: "Crec que tots dos estan bé, però no els forçarem, l'última paraula la tenen ells després de l'entrenament", va assegurar el seleccionador, que va explicar que el mateix jugador és "el millor metge".

L'equip espera Xavi amb els braços oberts, i és que l'egarenc aporta tota la clarividència que a Espanya li va faltar contra Finlàndia. Els dubtes han aflorat després de l'empat contra Finlàndia, però els jugadors demanen un marge de confiança.
 
Casillas, encara convalescent de la lesió a la mà, viatjarà avui a París per donar suport a la selecció.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut