Andrés Iniesta perseguint un rival a Anoeta (EFE)

Unes molèsties musculars provoquen la substitució d'Andrés Iniesta al descans del partit contra la Reial Societat

El migcampista del FC Barcelona s'ha quedat al vestidor i ja no ha sortit a jugar la segona part de l'anada dels quarts a Anoeta

Andrés Iniesta ha estat el protagonista de la nota negativa a la victòria del FC Barcelona a Anoeta per 0 a 1, en el partit d'anada dels quarts de la Copa del Rei, contra la Reial Societat. El migcampista ha estat substituït en el descans.

Segons ha explicat a roda de premsa el seu entrenador, Luis Enrique Martínez, Iniesta ha acabat la primera part amb unes lleugeres molèsties i, per precaució, han decidit que no jugués la segona.

El tècnic no ha explicat l'abast de les molèsties futbolista de Fuentealbilla, i ha remès a la revisió que els serveis mèdics del FC Barcelona faran al jugador aquest divendres per saber exactament el seu estat.