Barça

Un problema tècnic a l'avió endarrereix dues hores l'arribada de l'equip a Barcelona

Un problema tècnic en el motor de l'avió procedent de Kazan que traslladava el Barça fins a la capital catalana, ha suposat un retard de dues hores i un canvi de plans per a l'equip de Pep Guardiola, que no s'entrenarà aquest dijous a la Ciutat Esportiva. Segons ha informat el club català, el comandant de l'avió ha avortat el primer enlairament en detectar un problema en el sistema de frenada de la nau, el dispositiu del qual s'havia congelat a causa del fred a la ciutat russa. Uns minuts passades les tres de la tarda l'equip ha aterrat a l'aeroport del Prat, amb un punt a la butxaca i tercers de grup.

Actualitzat
La idea de l'entrenador era que quan arribessin a Barcelona, l'equip es traslladés directament a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí per entrenar-se, però finalment s'ha hagut de suspendre la sessió. Així, Guardiola dirigirà l'equip divendres en un entrenament que començarà a les 11. Aquesta serà l'única sessió preparatòria de l'equip, que dissabte que ve rep el Mallorca al Camp Nou.

Altres classificacions complicades

La lectura positiva de l'empat contra el Rubin Kazan és que el Barça encara depèn d'ell mateix per passar a vuitens de final de la Lliga de Campions. La defensa del títol en les dues anteriors ocasions en què els blaugranes havien guanyat la competició tampoc va ser fàcil. La temporada 1992-1993, la posterior a la victòria de Wembley, el Barça de Johan Cruyff va superar, discretament, la primera eliminatòria contra el Viking Stavanger de Noruega. Però a la segona ronda va caure eliminat pel CSKA de Moscou. L'empat a 1 al camp dels russos feia presagiar que el Barça continuaria sense dificultats en el torneig. Amb tot, el partit de tornada es va convertir en una tragèdia. A la mitja hora de joc, el Barça dominava el marcador per 2 a 0, gràcies als gols de Nadal i Begiristain. Però, el CSKA va batre Zubizarreta en tres ocasions i va eliminar el llavors campió d'Europa. La temporada 2006-2007, la següent al triomf de París, el Barça de Rijkaard va arribar a les dues últimes jornades de la fase de grups en la mateixa situació que l'actual: amb cinc punts. Les victòries contra el Levski de Sofia i el Werder Bremen li van permetre la classificació per a vuitens de final com a segon de grup, això sí, amb el factor camp en contra. En aquella eliminatòria no va poder superar el Liverpool. Victòria anglesa al Camp Nou per 1 a 2. I triomf estèril a Anfield per 0 a 1.


NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut